Simolia

Όροι χρήσης

Εισαγωγή


Αυτό το έγγραφο (μαζί με κάθε έγγραφο που αναφέρεται στο παρόν) καθορίζει τους όρους που διέπουν τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας (www.simolia.gr).

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά την Πολιτική Ασφάλειας Δεδομένων και την Πολιτική των Cookies, προτού ξεκινήσετε τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Κάνοντας χρήση της παρούσας ιστοσελίδας ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και την Πολιτική Ασφάλειας Δεδομένων, επομένως αν δεν συμφωνείτε, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ιστοσελίδα.

Οι παρόντες Όροι ενδέχεται να τροποποιηθούν. Είναι δική σας ευθύνη να τους διαβάζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς οι Όροι που βρίσκονται σε ισχύ τη στιγμή της κατάρτισης της Σύμβασης (όπως αυτή ορίζεται παρακάτω) είναι και οι εφαρμοστέοι.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σε σχέση με τους Όρους ή την Πολιτική Ασφάλειας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας.

Τα Στοιχεία μας


Την πώληση προϊόντων μέσω αυτής της ιστοσελίδας κάτω από την επωνυμία Simolia διεξάγει η ελληνική εταιρεία “Simolia Tiano Titina” με έδρα στην Θεσσαλονίκη, Μοναστηρίου 183, ΑΦΜ: 040580948/ΔΟΥ Ά Θες/νικης.

Η χρήση της Ιστοσελίδας μας


Αυτή η ενότητα περιγράφει μερικούς κανόνες διαχείρισης των ιστοσελίδων του Ομίλου CALIN A.E., αναφερόμενη στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που τις επισκέπτονται. Αυτοί οι κανόνες ισχύουν για όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες έχετε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας και περιηγείστε στις οθόνες χωρίς να πραγματοποιείτε εγγραφή ή να συμπληρώνετε ή να εισάγετε στοιχεία στις ηλεκτρονικές φόρμες μας.

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπο της εταιρίας “Simolia Tiano Titina” αποδέχεστε τους όρους χρήσης που περιγράφονται εφεξής. Αν θεωρείτε πως δεν μπορείτε να αποδεχτείτε αυτούς τους όρους σας παρακαλούμε να μην εισέρθετε ή χρησιμοποιήσετε τα περιεχόμενα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του ιστοτόπου μας.

Τι είδος στοιχείων/δεδομένων συλλέγονται κατά τη διάρκεια περιήγησης ενός χρήστη;

Καθώς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, τα πληροφοριακά συστήματα που έχουν ανατεθεί στην λειτουργία τους κανονικά αποκτούν μερικά δεδομένα η μετάδοση των οποίων είναι αυτονόητη και απαραίτητη για να λειτουργήσει το διαδίκτυο. Αυτές οι πληροφορίες δεν συλλέγονται για να συνδεθούν με την ταυτότητα προσώπων αλλά ώστε, αφού επεξεργασθούν και συνδεθούν με δεδομένα στην κατοχή άλλων, να κάνουν δυνατή την αναγνώριση των χρηστών. Η κατηγορία αυτή δεδομένων θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνει για παράδειγμα τις διευθύνσεις IP και τα ονόματα των δικτυακών τόπων των υπολογιστών που χρησιμοποίησαν οι χρήστες για να συνδεθούν με την ιστοσελίδα, τις διευθύνσεις URI (Uniform Resource Identifier), σημειογραφία των πόρων που έχουν ζητηθεί, την ώρα του αιτήματος, την μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για να υποβληθεί το αίτημα στον εξυπηρετητή, το μέγεθος που φακέλου που ανακτήθηκε ως απάντηση, τον αριθμητικό κώδικα που υποδεικνύει την κατάσταση της απάντησης του εξυπηρετητή (επιτυχής, σφάλμα κλπ.) και άλλες παραμέτρους που αφορούν το λειτουργικό σύστημα και το υπολογιστικό περιβάλλον που χρησιμοποιεί ο χρήστης. Η “Simolia Tiano Titina” χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για το μοναδικό σκοπό της επεξεργασίας ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των ιστοσελίδων της ώστε να ελέγχει τη σωστή λειτουργία τους. Τα δεδομένα αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να εξακριβωθεί οποιαδήποτε υπαιτιότητα στην περίπτωση πιθανών ηλεκτρονικών εγκλημάτων.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στους παρόντες Όρους και οι λεπτομέρειες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα δεν συνιστούν πρόταση πώλησης αλλά πρόσκληση για ενημέρωση. Δεν θα θεωρείται ότι έχει καταρτισθεί καμία σύμβαση μεταξύ ημών και εσάς αναφορικά με οποιαδήποτε προϊόντα.

Με ποιους μοιραζόμαστε τις πληροφορίες περιήγησης.


Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί κατά τη διάρκεια περιήγησης μπορεί να έχουν γνωστοποιηθεί σε άλλες εταιρείες που παρέχουν στην “Simolia Tiano Titina” υπηρεσίες πληροφορικής και επεξεργασίας δεδομένων (όπως στην περίπτωση φιλοξενίας ιστοτόπων που έχουν ανατεθεί σε άλλες εταιρείες). Τα δεδομένα μπορεί επίσης να έχουν γνωστοποιηθεί και επεξεργαστεί από τις εταιρείες της “Simolia Tiano Titina” και ειδικότερα το προσωπικό που έχει αναλάβει την επεξεργασία των δεδομένων, μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων που τους έχουν ανατεθεί και εκτελώντας μόνο τις απαραίτητες ενέργειες που αυτά υπαγορεύουν. Στην περίπτωση κάποιου επείγοντος αιτήματος και κάτω από συνθήκες που επιτρέπει ο νόμος, τα δεδομένα μπορούν να επικοινωνηθούν από την “Simolia Tiano Titina” στις αρμόδιες αρχές ασφαλείας και στην αστυνομία. Δεδομένα περιήγησης δεν αποκαλύπτονται με κανένα τρόπο.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ(ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΏΝ ΔΕΔΟΜΈΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΟΝΤΑΙ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΘ. 13, L.D. 196/03)

Απευθείας αποστολή e-mail


Όταν στέλνετε απευθείας ένα e-mail στην διευθύνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύεται στον ιστότοπο μας, λαμβάνουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση του αποστολέα και όποια άλλα προσωπικά δεδομένα συμπεριλαμβάνονται στο μήνυμα και στα συνημμένα αρχεία. Οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύονται στον ιστότοπο μας και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση της “Simolia Tiano Titina” δεν είναι προσωπικές ακόμα και όταν φέρουν και/ή το επώνυμο φυσικού προσώπου. Ανήκουν στην επιχείρηση και ο πρωταρχικός σκοπός τους είναι να επιτρέπουν την αποτελεσματική διαχείριση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της εταιρίας “Simolia Tiano Titina”. Αυτό σημαίνει πως όποια μηνύματα αποστέλλονται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εταιρίας “Simolia Tiano Titina” μπορούν να διαβαστούν και από άλλους ανθρώπους του οργανισμού εκτός από τον αποδέκτη. Όταν αποστέλλετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση δηλώνετε πως έχετε διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης που σχετίζονται.

Συντάσσοντας φόρμα στον ιστότοπο


Όταν μπαίνετε στον ιστότοπο “Simolia Tiano Titina” και αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε τις διαδραστικές υπηρεσίες του (όπως να αιτηθείτε αποστολή ενημερωτικών δελτίων, εγγραφή σε ιστότοπο και κοινότητες, να πραγματοποιήσετε αγορές, να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, καμπάνιες κ.λπ.) μπορεί να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μία φόρμα πάνω στον ιστότοπο με κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα. Σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 13 L.D. 196/03, του κώδικα με αντικείμενο την προστασία προσωπικών δεδομένων, σας παρέχουμε μερικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας αποστέλλετε.

Τρόπος και σκοπός επεξεργασίας δεδομένων


Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις υπηρεσίες και το περιεχόμενο που παρέχεται από τον ιστότοπο μας μπορεί να σας ζητηθούν προσωπικά δεδομένα όπως το όνομα και το επίθετό σας, η διεύθυνση, το e-mail, αριθμός πιστωτικής κάρτας κ.λπ. Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ ευαίσθητα δεδομένα στις ηλεκτρονικές φόρμες μας (όπως φυλή ή εθνικότητα, θρήσκευμα, φιλοσοφικά και πολιτικά πιστεύω, την κατάσταση της υγείας σας, την σεξουαλική σας δραστηριότητα κ.λπ.) ή δικαστικά δεδομένα (δεδομένα για το ποινικό σας μητρώο ή σχετικά με το αν θεωρείστε ύποπτος ή αν κατηγορείστε). Τα δεδομένα επεξεργάζονται με μέσα πληροφορικής, τηλεματικής και έντυπες μορφές υποστήριξης στα πλαίσια των διατάξεων του νόμου που εγγυούνται ασφάλεια και εμπιστευτικότητα όπως και ακρίβεια στην ανανέωση των δεδομένων σε σχέση με τον τρόπο χρήσης τους που έχει αναφερθεί. Επίσης μπορείτε και εσείς προσωπικά να μας βοηθήσετε ώστε να διασφαλίσουμε πως τα δεδομένα σας είναι πάντα ακριβή επικοινωνώντας μαζί μας για όποιες αλλαγές στο simolia@simolia.gr . Τα δεδομένα που μας δίνετε θα επεξεργαστούν από προσωπικό στο οποίο έχει ανατεθεί η εργασία από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων αναλόγως με τα αντίστοιχα προφίλ των μελών του και την εξουσιοδότηση που τους έχει δοθεί. Το προσωπικό αυτό και οι επιτηρητές του μπορούν να εκτελέσουν εργασίες συμβουλευτικού χαρακτήρα, χρήσης, επεξεργασίας και σύγκρισης δεδομένων αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία, συμπεριλαμβανομένων και αυτοματοποιημένων διαδικασιών αν και μόνο αν έχουν πάρει κατάλληλη άδεια για αυτό. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα τα οποία μας δίνετε μόνο για σκοπούς που είναι άρρητα συνδεδεμένοι με την ατομική υπηρεσία που ζητήσατε και χρησιμοποιήσατε. Όποτε σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους διαφορετικούς σκοπούς από την παροχή της υπηρεσίας που ζητήσατε, πριν προχωρήσουμε με την διαδικασία αυτή θα σας ζητήσουμε την άδειά σας.

Εφεξής παραθέτουμε τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες από τον ιστότοπο μας και για τις οποίες σας ζητάμε να μας δώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Για κάθε υπηρεσία από αυτές υποδεικνύουμε και τον λόγο για τον οποίο χρειαζόμαστε τα δεδομένα..

Εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο: το ενημερωτικό δελτίο είναι ένας τρόπος επικοινωνίας προωθητικού και διαφημιστικού υλικού το οποίο αποστέλλεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους που το έχουν ζητήσει. Στον ιστότοπο μας η εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο συνεπάγεται την αποστολή προωθητικών ενεργειών που δεν είναι γενικευμένες αλλά στοχευμένες βάσει γλώσσας, φύλου και χώρας καταγωγής του ενδιαφερόμενου. Αυτό σημαίνει ότι επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα που λαμβάνουμε για να κατηγοριοποιήσουμε τις εγγραφές βάσει γλώσσας, φύλου και χώρας καταγωγής ώστε το ενημερωτικό δελτίο να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα ενδιαφέροντα του ατόμου που το ζήτησε.

Συμμετοχή σε εκθέσεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και θεματικές πρωτοβουλίες που προγραμματίζονται κατά καιρούς ως ειδικές και προσωρινές εκδηλώσεις: θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα για να σας δώσουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα οργανώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αίτηση για εργασία: όταν μας στέλνετε απευθείας το βιογραφικό σας ή απαντάτε σε μία ανοιχτή αγγελία θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για τις απαραίτητες διαδικασίες επιλογής και πρόσληψης. Όταν συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για μία θέση εργασίας θα σας δώσουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Αιτήματα για πληροφορίες ή επικοινωνία: (για παράδειγμα ερωτήσεις για πληροφορίες εμπορικού ή τεχνικού χαρακτήρα, αιτήματα επικοινωνίας, κατάσταση παραγγελιών, διαθεσιμότητα προϊόντων κ.λπ.) τα δεδομένα που μας δίνετε θα χρησιμοποιηθούν για να σας αποσταλούν μόνο οι πληροφορίες που ζητήσατε.

Τα στοιχεία που συλλέγονται από τις παραπάνω υπηρεσίες χρησιμοποιούνται με σκοπό να γίνουν στατιστικές αναλύσεις και έρευνες αγοράς. Αυτό γίνεται πάντα συνολικά και ανώνυμα. Αυτό σημαίνει πως δεν συνδέουμε ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα με τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε για στατιστικούς σκοπούς.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άλλους σκοπούς όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω.

Θυμηθείτε: κάθε φορά που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για κάποιον από τους σκοπούς που θα περιγράψουμε εφεξής θα σας ενημερώσουμε ειδικά και θα σας ζητήσουμε για την άνευ όρων συγκατάθεσή σας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να αποσύρετε την συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή και να αλλάξετε την επιλογή σας στέλνοντας απλά ένα e-mail στο simolia@simolia.gr

Μετάδοση στοχευμένου υλικού και γενικευμένων εμπορικών προσφορών: μπορεί να σας ζητήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για να σας αποστείλουμε στοχευμένο υλικό (όπως ευχές για τα γενέθλιά σας) ή γενικευμένα διαφημιστικά μηνύματα και προωθητικό υλικό μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, fax, κείμενο κ.λπ. Η συγκατάθεσή σας να λαμβάνετε αυτό το υλικό θα ισχύει για υλικό το οποίο αποστέλλεται μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων επικοινωνίας χωρίς κάποιον χειριστή (όπως e-mail ή γραπτά μηνύματα) καθώς και παραδοσιακά μέσα επικοινωνίας (όπως απλό ταχυδρομείο). Μπορείτε πάντα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας για χρήση των δεδομένων σας για αυτούς τους σκοπούς ακόμα και ξεχωριστά, επιλέγοντας για παράδειγμα να λαμβάνετε διαφημιστικό υλικό μόνο μέσω απλού ταχυδρομείου και όχι μέσω αυτοματοποιημένων συστημάτων. Να σας πληροφορήσουμε πως ο νόμος για την προστασία προσωπικών δεδομένων (αρθ. 130, παράγραφος 4, L.D. 196.2003) επιτρέπει το λεγόμενο “soft-spam”. Αυτό σημαίνει πως χωρίς να χρειάζεται να λάβουμε ρητή συγκατάθεσή σας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δώσατε κατά την διάρκεια μίας παρελθοντικής αγοράς για την απευθείας πώληση παρόμοιων προϊόντων με αυτά που έχετε ήδη αγοράσει με την προϋπόθεση ότι δεν διαφωνείτε στην χρήση αυτή. Πέραν από την περίπτωση του “soft-spam”, αν θελήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στείλουμε υλικό επαγγελματικού χαρακτήρα θα σας ζητήσουμε την συγκατάθεσή σας.

Ανάλυση συνηθειών καταναλωτών: σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που μας δίνετε για να εκμεταλλευτείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες (όπως αίτηση για το ενημερωτικό δελτίο μας ή για να κάνετε κάποια αγορά) για να κάνουμε “profiling”, το οποίο αποτελεί μία ανάλυση των δεδομένων των καταναλωτών βάσει ηλικίας, φύλου, χώρα καταγωγής, επάγγελμα, καταναλωτικές συνήθειες κ.λπ. Το “profiling” περιλαμβάνει επεξεργασία των δεδομένων που μας δίνετε για να δημιουργήσουμε ομάδες καταναλωτών που χωρίζονται ανά κομμάτι της αγοράς βασισμένο σε ένα στοχευμένο σύνολο στοιχείων (όπως φύλο, χώρα καταγωγής) έτσι ώστε να δημιουργηθούν πιο εξελιγμένα προφίλ βάσει των προτιμήσεων, της συμπεριφοράς στο διαδίκτυο και παρελθοντικών αγορών. Αυτή η δραστηριότητα εξυπηρετεί δύο σκοπούς: μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε προϊόντα και υπηρεσίες με χαρακτηριστικά που είναι βασισμένα στις προτιμήσεις των καταναλωτών μας και μας επιτρέπει να αποστέλλουμε διαφημιστικά μηνύματα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο γούστο και τα ενδιαφέροντά σας.

Συγκατάθεση χρήσης


Σε όλες τις περιπτώσεις που χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, θα την ζητήσουμε συγκεκριμένα για την οποιαδήποτε χρήση, εκφρασμένη ελεύθερα και χωρίς όρους. Παρ’ όλα αυτά να σας ενημερώσουμε πως για κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς ο νόμος σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων επιτρέπει στην “Simolia Tiano Titina” να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας δίχως την συγκατάθεσή σας (αρθ. 24, L.D. 196/03). Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, όταν κριθεί απαραίτητη η επεξεργασία των δεδομένων σας όταν χρειάζεται να ακολουθηθεί ο νόμος και είναι απαραίτητο για την εκτέλεση συμβατικών υποχρεώσεων που γίνονται αποδεκτοί απέναντί σας (αγορά προϊόντων, αιτήματα υπηρεσιών που προσφέρονται από τον ιστότοπο της εταιρίας “Simolia Tiano Titina” ή για την συμμόρφωση, πριν οριστεί συμβόλαιο, απέναντι στα δικά σας αιτήματα.

Επικοινωνία και αποκάλυψη


Η “Simolia Tiano Titina” επικοινωνεί τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους αποκλειστικά όταν είναι απαραίτητο και λειτουργικό για τους σκοπούς χρήσης των δεδομένων σε συνάρτηση με την υπηρεσία που ζητήθηκε από εσάς, και σε κάθε περίπτωση, προχωρά σε επικοινωνία αυτών αφού σας ενημερώσει για αυτό, και όπου κρίνεται απαραίτητο, λάβει και την συγκατάθεσή σας. Γενικότερα, τα δεδομένα που συλλέγονται μέσα από τις ατομικές υπηρεσίες και για όλους τους σκοπούς που έχουν προαναφερθεί, επικοινωνούνται συνήθως στις ακόλουθες κατηγορίες οργανισμών:

1. οργανισμούς στους οποίους το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτά δίνεται από το νόμο ή τις αρχές (όπως όργανα ασφάλειας ή αστυνομία)
2. συνεργάτες της εταιρίας “Simolia Tiano Titina”
3. εταιρείες επεξεργασίας δεδομένων και προμηθευτές υπηρεσιών πληροφορικής (π.χ. φιλοξενία ιστοτόπων, εισαγωγή δεδομένων, διαχείριση και συντήρηση πληροφοριακών δομών και υπηρεσιών, e-mail marketing, Acquirer, κ.λπ.)
4. εταιρείες και γραφεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών
5. άλλες εταιρείες για να στείλουν τα στοιχεία τους αποκλειστικά και μόνο με την συγκατάθεση του ενδιαφερόμενου

Πιο συγκεκριμένα, μερικές ειδικές υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του ιστοτόπου μας μπορεί να χρειάζονται να επικοινωνήσουν δεδομένα και σε άλλες κατηγορίες οργανισμών όπως αιτήσεις για θέσεις εργασίας: συμβουλευτικές εταιρείες για την επιλογή και πρόσληψη προσωπικού με σκοπό να βοηθήσουν τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων να αξιολογήσει τα προφίλ των υποψηφίων:

Η “Simolia Tiano Titina” κανονικά δεν αποκαλύπτει τα δεδομένα σας. Παρ’ όλα αυτά, ορισμένες υπηρεσίες που παρέχονται από τον ιστότοπο μας (όπως π.χ. η επιλογή “να μοιραστώ την λίστα επιθυμιών μου”) επιτρέπουν την επικοινωνία των προσωπικών σας δεδομένων σε άλλους χρήστες και σε υπηρεσίες διαδικτύου. Αυτό όμως είναι καθαρά δική σας επιλογή (FREE) και είναι δυνατόν μόνο αφού το αποδεχτείτε με δική σας πρωτοβουλία. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να σας ζητήσουμε να μας στείλετε προσωπικά δεδομένα (όπως φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό) για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και θεματικές πρωτοβουλίες που έχουν ένα συγκεκριμένο και προσωρινό χαρακτήρα ο οποίος εκ φύσης του απαιτεί την επικοινωνία αυτών των δεδομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας ενημερώσουμε και θα ζητήσουμε την ρητή συγκατάθεσή σας.

Το Δικαίωμά μας για Τροποποίηση των Όρων αυτών


Διατηρούμε το δικαίωμα αναθεώρησης και τροποποίησης των παρόντων Όρων ανά πάσα στιγμή.

Τη χρονική στιγμή που παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς ή που κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας, υπόκεισθε στις εκάστοτε ισχύουσες πολιτικές και Όρους μας, εκτός εάν απαιτείται η οποιαδήποτε τροποποίηση των συγκεκριμένων πολιτικών, των Όρων μας ή της Πολιτική Προστασίας Απορρήτου να πραγματοποιείται δια νόμου ή κυβερνητικής αρχής, περίπτωση και στην οποία οι τυχόν αλλαγές θα ισχύουν και για τις παραγγελίες που είχατε υποβάλει προγενέστερα των αλλαγών.

Δίκαιο και Δικαιοδοσία


Η χρήση της ιστοσελίδας μας καθώς και οι Συμβάσεις για την αγορά προϊόντων μέσω αυτής διέπονται από το ελληνικό δίκαιο.

Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σχετίζεται με την χρήση της ιστοσελίδας ή τις εν λόγω Συμβάσεις, υπόκειται στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

Εάν συνάπτετε σύμβαση ως καταναλωτής, η εν λόγω ρήτρα δεν θίγει σε καμία περίπτωση τα νόμιμα δικαιώματά σας.

Σχόλια και Προτάσεις


Τα σχόλια και οι προτάσεις σας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτα. Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα σχόλια και τις προτάσεις σας μέσω της διαδικτυακής μας φόρμας επικοινωνίας.

Αν σαν καταναλωτής θεωρείτε ότι τα δικαιώματά σας έχουν παραβιαστεί, μπορείτε να απευθύνετε τα παράπονά σας σε εμάς στέλνοντας email στη διεύθυνση: simolia@simolia.gr με στόχο μια εξωδικαστική διευθέτηση.

espa banner
Scroll to Top